Tuesday, 14 July, 2020

Download Lagu dan cord gitar Tatu


Intro:  G     Gmaj 7    C   D

G

senajan kowe ngilang

Gmaj7

ra biso tak sawang

C
nanging ning ati tansah kelingan

D
manise janji, janjimu kuwi

G   Am    D
ngelarani ati

G
senajan aku loro

G
ning isih kuat nyonggo

C
tatu sing ono ndodo

D
perih rasane yen eling kowe

G
angel tambane

Intro: Am    D    G   Em    Am    D   G

C
opo aku salah yen aku crito

G
opo anane

Am
wong sing ning sandingmu

D                          G
ben melu krungu piye tenane

C
opo aku salah yen aku kondo

G
opo anane

Am                   D
ceritane tresno naliko mbiyen

G
aku lan kowe

Intro : G  G  C  C   D  D   G  Am  D

G
senajan aku loro

G
ning isih kuat nyonggo

C
tatu sing ono ndodo

D
perih rasane yen eling kowe

G
angel tambane

Intro: Am   D  G   Em  Am   D   G

C
opo aku salah yen aku crito

G
opo anane

Am
wong sing ning sandingmu

D                          G
ben melu krungu piye tenane

C
opo aku salah yen aku kondo

G
opo anane

Am                D
ceritane tresno naliko mbiyen

G
aku lan kowe

Am
ong sing ning sandingmu

D                            G
ben melu krungu sing tak rasakke

Download Now

0 comments on “Download Lagu dan cord gitar Tatu

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *